Awas! Panduan Borong China ini akan dedahkan Lubuk Borong Taikun-Taikun yang lain..

NAK BELAJAR BORONG CHINA 100% SECARA ONLINE?

Dah tak perlu pergi ke China, Lepas ni boleh order guna Smartphone je!

Ya ! Saya pun dulu macam anda semua. Teringin nak berniaga. Tapi tak tahu nak dapatkan stock dekat mana.

Kalau ambik stock dekat Pusat Borong di Malaysia harga agak tinggi. Jadi susah nak jual kepada customer nanti.

Kalau anda ada masalah macam saya seperti di atas.. sama lah macam saya dahulu.

Dulu nak cari barang dengan kos yang rendah memang susah. Kadang-kadang pelik macam mana lah orang kat Sho*pe ni boleh jual murah sangat.. Agak-agak macam mana yer?

Rupanya kebanyakan mereka memborong di China!

Sebab dekat China kebanyakan barangan di sana terlampau murah dan dijual dengan harga 2x ganda di sini! Kalau macam tu bolehlah anda menjadi salah seorang jerung di dalam dunia bisnes satu hari nanti.

BETUL KE MURAH BARANG DARI CHINA NI?

Harga di China : RM95.36

Harga Jual Di Malaysia : RM170.00

Harga di China : RM36.98

Harga Jual Di Malaysia : RM63.55

Harga di China : RM32.18

Harga Jual Di Malaysia : RM45.00

Harga di China : RM18.16

Harga Jual Di Malaysia : RM52.00

Harga di China : RM37.04

Harga Jual Di Malaysia : RM60.70

Harga di China : RM31.18

Harga Jual Di Malaysia : RM46.00

6 PERKARA ANDA PERLU TAHU SEBELUM MULAKAN BISNES BORONG CHINA NI.

Kesemua di atas adalah perkara paling basic untuk anda mulakan bisnes Borong China. Sebenarnya tak ramai nak ajar dan tunjukkan cara ini kepada anda..

Tetapi hari ini anda bertuah kerana saya akan bongkar kesemuanya di dalam :

Panduan Borong China Online Lengkap A-Z  : Empayar Borong China.

Panduan ini akan bantu anda untuk memborong dari lubuk supplier terus secara online.

Panduan Borong China ini telah saya keluarkan pada Ogos 2017. Telah di update lebih 5 kali mengikuti trend perniagaan China semasa. Kini pada tahun 2019, Panduan ini telah bantu lebih 11,730 Usahawan Borong China.

Empayar Borong China - Panduan Lengkap A-Z

Dalam Panduan ini anda akan diberikan :

  • 13 Video Basic Panduan Borong China
  • 8 Video Panduan Borong guna SMARTPHONE je!
  • 13 Video Advance Borong China

Apa yang anda akan belajar dalam semua video-video ni :

  • Cara daftar borong China semudah ABC.
  • Cara Cari Supplier yang trusted agar tak kena tipu.
  • Cara buat payment kepada supplier hanya menggunakan ONLINE BANKING je.
  • Cara penghantaran ke gudang/warehouse.
  • Cara membuat pembayaran ke gudang/warehouse.
  • Cara tracking dan terima barang.
  • Cara claim refund jika ada sebarang masalah

Sebenarnya banyak lagi tip and trick yang saya akan dedahkan didalam panduan lengkap ini antaranya cara untuk deal dengan kastam dan lain-lain lagi.

Bernilai RM150

Business Growth Tribe

Tribe ini adalah support group dan komuniti Borong China. Setakat ini sudah ada lebih 11,730 ahli berdaftar.

  • Jika anda tidak faham dan ada masalah pembelian boleh tanya dalam group ni. Ahli dan admin akan menjawab soalan anda.
  • Tempat untuk berkongsi dan bertukar idea.
  • Sebagai 1 komuniti dan mana tahu boleh terjumpa rakan kongsi di dalam Tribe ini.

Bernilai RM90

Sales Hack 5 + 1

Formula khusus yang saya tulis sendiri dan guna dari 2017. Formula ini Sales Hack ni khas untuk mereka yang baru berjinak-jinak untuk meniaga.

  • Boostkan kredibiliti, reputasi dan trust.
  • Cara untuk hilangkan "objection" customer.

Formula ini saya dah tulis lama dan ini kali pertama di publish.

Bernilai RM70

Trending Product Research

Saya tahu ramai yang nak meniaga barang trending dan viral. Dalam panduan ni saya ada sediakan 1 video khas cara untuk detect barang yang kemungkinan BAKAL TRENDING. 

Jadi anda tak perlu fikir dan pening kepala lagi nak cari produk yang trending.

Bernilai RM50

Gold Crown Supplier

35++ List supplier yang Trusted yang memudahkan anda untuk mendapatkan barang keperluan anda. Antaranya :

  • Barang Decoration, Doorgift, Pokok Pisang Viral
  • Cadar
  • Alatan Dapur
  • Alatan Perhiasan rumah
  • Kain, tekstil
  • Drone
  • Barangan memancing
  • Kereta control , Basikal
  • Barangan Baby
  • Bag smiggle , Stroller
  • Pakaian branded , Jam tangan branded dan kasut branded

dan banyak lagi.

Bernilai RM70

Harga sebenar pakej Borong China ini adalah :

RM150 + RM 90 + RM70 + RM50 + RM70 : RM430

Tapi untuk kali ini saya akan berikan harga " Mutiara Naga".

Untuk kesemua 5 Panduan di atas saya akan berikan pada harga yang sangat rendah. Anda cuma perlu keluarkan :

RM430

RM350

RM280

RM190

RM129 SAHAJA!

(Jimat sebanyak RM301 daripada harga asal)

Ya! Sebanyak itu sahaja yang anda perlu keluarkan untuk dapatkan Panduan Borong China Lengkap ini.

Oh lupa nak bagi tahu, bayaran itu seumur hidup. Andai kata ada update selepas ini anda akan terima secara PERCUMA.

Selepas anda dapat panduan ini, anda boleh terus buat dan tinggalkan pesaing anda yang lain jauh kebelakang!

(Jangan risau semua, Panduan Borong China ni dalam bentuk video. Kalau tak faham anda boleh pause, play dan rewind banyak kali)

Bertindak sekarang! Cuma RM129 sahaja seumur hidup untuk ilmu bernilai ini.

Bak kata pepatah "The best investment is investment in knowledge".

arrow
Saya Nak Dapatkan Sekarang!Panduan Lengkap Borong China A-Z
arrow

Masih Ragu-Ragu Lagi?

Jom tengok feedback ahli yang dah join EBC.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna service kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut usaha dari setiap pengguna

Siapa yang bakal guide dan ajar anda ni?

Naim Mustafa - Pakar Borong China

Assalamualaikum & Hai semua! Saya Naim Mustafa. Kepakaran saya adalah import barang dari China. Saya bekas graduate Ijazah Sarjana Muda Perakaunan dari Universiti Utara Malaysia. Saya juga seorang bekas Auditor di salah sebuah audit firm terkemuka di Malaysia.

Saya adalah pengasas kepada EBC dan CNC. Iaitu group bimbingan khas untuk program borong China secara online. Hasil dari bimbingan ini saya telah lahirkan lebih 11,730 usahawan borong China secara online sejak ditubuhkan dari Ogos 2017.

Saya merupakan pengasas kepada Merchante Kiva Sdn. Bhd yg berpangkalan di Johor Bahru. Tahun 2018 ini kami ingin melatih lebih ramai lagi usahawan borong China agar mereka dapat menaik taraf ekonomi keluarga mereka.

Pada September 2017, saya telah di iktiraf sebagai “The Essence of High Achievers & Affluent Society” dalam Majalah Top 10 Malaysia. Pada April 2018, pula saya telah dianugerahkan Anugerah Usahawan Muda oleh NiagaTimes.

Dengan Panduan Borong China yg anda akan dapatkan ni, ramai anak murid saya yang dah berjaya malah ada yang dah mampu generate income 4-5 angka sebulan. Ada yang tak tahu meniaga dulunya, sekarang ni bukan main, kalah taukey. Alhamdulillah.

Ada banyak lagi gambar, tapi tak sempat nak upload semua. Sebenarnya memang banyak sangat pengalaman saya yang manis dan pahit saya dah curahkan dalam siri Panduan Borong China ni.

Panduan ni pun saya update lebih 5 kali, supaya ilmu yang anda dapat selari dan updated dengan trend bisnes semasa.

Jadi bagi saya amount yang anda belanja untuk dapatkan panduan ini berbaloi, kerana ia ibarat shortcut dan anda tak perlu langgar dinding lagi.

Bertindak sekarang! Cuma RM129 sahaja seumur hidup untuk ilmu bernilai ini.

Bak kata pepatah "The best investment is investment in knowledge".

arrow
Saya Nak Dapatkan Sekarang!Panduan Lengkap Borong China A-Z
arrow

Soalan Yang Kerap Ditanya :

  • Q.Belajar macam mana? Kena attend kelas ke?

    A.Tak perlu datang kelas, kami ajar 100% online dengan penyediaan video dan ebook. Jadi anda boleh belajar ikut masa sendiri.

  • Q.Kalau kurang jelas, nak tanya siapa ya?

    A.Boleh tanya saya direct atau nak fast respon boleh tanya dalam group support (FB dan Telegram) admin dan ahli EBC akan respon.

  • Q.Kena ada modal besar ke?

    A.Tak perlu, hanya ikut bajet yang anda nak start berapa ringgit. Ada juga ahli yang start business dengan dropship.

  • Q.Kalau barang dah order tak sampai macam mane?

    A.Jangan risau, kami ada ajar cara nak buat refund dan track barang sepanjang proses pembelian. So, anda boleh tahu barang anda stuck dekat mane.

  • Q.Kena beli borong banyak-banyak ke?

    A.Tak perlu, beli 1 pun dah murah. Kalau beli borong lagi lah murah.

  • Q.Saya tak pandai bahasa china, macam mana ye?

    A.Jangan risau, kami ada tips cara nak atasinya, translate kan boleh.

  • Q.Shipping macam mane ye? Untuk sabah sarawak cover juga ke?

    A.Kalau untuk kos shipping, depend pada berat barang yang anda beli dan juga jenis courier yang anda pilih (sea/air). Ya, kami cover utk sabah sarawak juga. Dan kami ada ajar cara nk jimat cost shipping tauu .

  • Q.Selalunya. Berapa lama tempoh masa diambil utk terima barang?

    A.Shipping sea ETA 14-28 hari

    Shipping air ETA 7-14 hari

Bertindak sekarang! Cuma RM129 sahaja seumur hidup untuk ilmu bernilai ini.

Bak kata pepatah "The best investment is investment in knowledge".

arrow
Saya Nak Dapatkan Sekarang!Panduan Lengkap Borong China A-Z